Selecteer een pagina


Video Transcript

piquet opstandelingen ik voornamelijk van de jaren zeventig tot nu toe is pikante maar alle kanten op de eigenaar van de auto zaten het is te gek die telegraaf ik kom uit een weiland rotterdam 12 maart ik zit nu 8 jaar in het vak aardig wat jaartjes er nog zoveel passie die ze kent het heel belangrijk volgens de reglementen avond is geweest tot nu toe is denk ik wel de silverdome een paar jaar geleden vierduizend man uitgebreid fortis onderdelen ik heb nog steeds kippenvel van zo gaven mensen reageren op een ludieke en schandalig ook nog graag een toekomst zou willen doen is zeker nog uitgesplitst doen het bedrijf vreest het boek en er verder nog groeien door moody’s dreigde voor het bruidspaar op klanten maar kunnen boeken dat kan via websites en dan kunnen ze waren het niet eens gaan je kunt invullen en als dat niet lukt het altijd vreemd aan